Det tog slut alldeles för snabbt

Ikväll var det fest i Älvsjö. Det var stiftet som höll fest i samband med de seminariedagar som pågår. Jag har tyvärr inte haft möjlighet att vara med på något seminarium, tiden räcker ju inte till allt roligt och spännande. Men en fest missar jag ju inte gärna!

Det var väldigt trevligt och god buffémat. Man minglade runt och pratade med varann och jag träffade en hel del folk jag känner. Men det var många som gick tidigt och vid halv nio var det inte många kvar och det kändes inte så meningsfullt att stanna kvar trots att den alldeles utmärkta musikgruppen spelade och sjöng underbar jazz och gospel. Så nu är jag hemma och kvällen är fortfarande tidig.

Musikgrupp som sjöng jazz & gospel på Gud-08

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Det tog slut alldeles för snabbt

 1. Så är det när man har roligt! 🙂

  Tack för dina kommentarer hos mig.

  Önskar dig en härlig helg!

 2. M. skriver:

  Äntligen hittade jag dig.
  Får läsa ikapp när jag kommer hem imorgon.
  Ha en bra helg.
  Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *