Men vännerna då?

Den senaste tiden har jag verkligen haft fullt upp. Det har varit jobb, plugg, möten och olika saker som behövts färdigställas. När jag fått en stund över har jag helst varit ensam för att samla mina tankar. Men den här helgen bestämde jag mig för att hinna träffa några av mina vänner.

Igår åkte jag ut till min vän på Ekerö. Jag köpte med mig lite fikabröd och det var meningen att vi skulle dricka kaffe och prata en stund. Men tiden gick och vi bestämde att jag skulle stanna. Vi drack vin, åt goda ostar och tittade på TV. Vi såg det där isdansprogrammet på 4:an och delar av Sing-a-long.

Efter dagens gudstjänst och kyrkkaffe åkte jag ut till vänner i Jakobsberg. Först fick jag se ett bildspel från deras resa i Kurillerna och Kamchatka. Fantastiska bilder! Sedan drack vi kaffe och åt av vaniljkransen jag köpt med mig medan jag blev lite retad för att jag bakat så fint bröd. 🙂

När vi fikat klart tog vi en promenad i det vacka höstvädret och gick bland annat förbi Görvälns griftegård. Det var en vacker och skön promenad.

Förresten, jag fick prova deras radiostyrda inomhushelikopter också. Det var minsann inte så lätt att styra den utan att kraschlanda på mattan eller köra rätt in i möblerna! Borde kanske också skaffa mig en så jag kan övningsköra…

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *