Sjukt!

Trodde att jag äntligen var på väg att bli frisk. Direkt när jag kom hem från DPRK och Kina blev jag förkyld med luftvägsbesvär av den riktigt jobbiga sorten. Jag fick andnöd, speciellt nattetid, och det var riktigt otäckt ett tag. Men så igår kände jag att det blivit lättare att andas och jag var övertygad om att nu skulle jag bli frisk och kry igen.

På förmiddagen idag mådde jag bra, men på väg till jobbet på eftermiddagen drabbades jag först av illamående och sedan huvudvärk. Jag utgick från att jag nog hade ätit för dåligt och stannade vid en besnisnmack och åt en hamburgare.

Illamåendet gick snabbt över efter lite mat, men huvudvärken fortsatte och sedan satte en enorm förkylning fart. Jag har nyst och snorat hela kvällen och nu känner jag att jag håller på att få bihåleinflammation. Inte precis vad jag önskar mig när jag har tusen och en sak att göra och dessutom behöver vara på jobbet.

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

4 svar på Sjukt!

 1. tingeling skriver:

  Hoppas att förkylningen inte blir långvarig eller att du fått influensan
  Krya pådig / Tingeling

 2. Kraka skriver:

  Tack! Jag mår redan bättre, men de vill inte ha mig på jobbet. Jag jobbar med en infektionskänslig pojke med hemrespirator. Så då är jag väl hemma och gör nåt annat. Just nu ser jag på ett avsnitt av Mordkommissionen. 🙂

 3. Gunnar skriver:

  Hej
  Stackars Dig! Bihåleinflammation är ingen höjdare.
  Hoppas Du kryar på Dig!

 4. Kraka skriver:

  Tack! Just nu känns det som att jag ska klara mig från bihåleproblemen. Men jag är inte helt säker ännu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *