Vad det blev av min fredag

Jag älskar ju just fredagkvällar, speciellt de fredagkvällar då jag har möjlighet att stanna hemma. Ikväll var en sådan fredag.

Men för att förtjäna mitt fredagsmys måste jag ju åstadkomma något nyttigt. Förmiddagen ägnade jag åt att fixa en del jobbsaker, trots att jag är hemma och sjuk. Men så värst sjuk är jag väl inte om jag ska vaar ärlig, men eftersom förkylningar smittar så vill man inte ha mig på jobbet hos infektionskänsliga barn.

Sedan gav jag mig iväg för att uträtta några årenden och handla lite mat. Började med att tanka bilen och passade på att köpa Sex and the City – The movie. Jag såg den på bio när den var ny och har väntat på att den skulle släppas på DVD.

Sedan åkte jag till Solna Centrum för ett bankärende och när jag ändå var där så passade jag på att titta runt lite. Köpte en jacka på Bik Bok, inte en jacka att ha ute nu utan antingen för kommande tider eller att ha under kappa eller jacka. Den var i sånt där material som huvjackor brukar vara, men den hade ingen huva. Det var halva priset och ett plagg jag kommer att ha användnig för.

Sedan var det då dags att åka till Coop Forum för veckohandlande. Det blev lite varierad mat, är ju väldigt svag för purjolök så det köpte jag en bunt av. Givetvis ska en fredagkväll innehålla lite gorgonzola-mascarpone som eventuellt intas ihop med rött vin till filmen.

När jag nu ändå var i affären passade jag på att komplettera mitt förråd av städprylar. Det blev nya trasor och några flaskor rengöringsmedel.

Om man nu planerar att se en film man redan sett, dricka vin och äta god ost vad bör man då göra först? Jo, man läser facklitteratur en förbestämd tid med timern på. Sen får man mysa som belöning!

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *