Jag behöver lära mig simma

Pratade med min kattuppfödare på förmiddagen. Vi bestämde när jag ska hämta Ferdinand. Jag skulle ju ha hälsat på honom för några veckor sedan, men tiden har inte räckt till. Jag konstaterade att jag drunknar i min vardag. Vi var överens om att vi är många som just drunknar i vardagens alla bestyr och att det är så mycket man tänker göra, men det skjuts hela tiden framåt.

På vägen till affären fortsatte jag att fundera över det här med att drunkna i vardagen och hur man ska hantera det. Jag behöver helt enkelt lära mig simma!

Vansbro Tjejsim 2007

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

4 svar på Jag behöver lära mig simma

 1. tingeling skriver:

  Jag drunknade (gick i väggen)faktiskt för några år sen och var då tvungen att lära mig att hålla huvudet över vattnet. Det gick till slut med simring och flytväst så nu försöker jag att inte stressa försöker oxå ha fina bilder på näthinnan. Men jag blir fortfarande ofta rädd att hamna där igen och jag har forfarande simringen kvar men flytvästen hänger i garderoben så jag plocka fram den om den behövs.
  Jag försöker ta vara på de små vardagliga sakerna som förgyller livet men det är inte alltid så lätt Ha en trevlig helg kram Tingeling

 2. Kraka skriver:

  Ja, kanske är det flytvästar jag behöver skaffa mig. Men egentligen är jag bra på att hitta det goda livet – teater, film, musik och vänner.
  Ha en trevlig helg du också!

 3. Lilla Lobelia skriver:

  Det är intressanta tankar du har; jag har själv jobbat mycket med dem efter min utmattningsdiagnos. Ibland är det inte så stora förändringar som behövs. I stället för att sprattla förtvivlat på mage o lära dig simma, vänd dig om, flyt på ryggen och vänd blicken uppåt!! Var rädd om dig Kraka. Och trevlig helg!

 4. Kraka skriver:

  Tack vännen! Just nu rinner tårarna för det är sååå romantiskt när Big friar till Carrie där i garderoben. Jag har sett filmen förut och vet att allt blir bra, precis som det ska vara på film. Men verkligheten då? Hur ska den vara?
  Ha en trevlig helg Lobelia!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *