Det är något som stör mig

Mitt i natten och jag borde sova, har en tuff vecka framför mig. Vaknade för drygt en timme sedan, vid halv tre, och kan bara inte somna om. Visst är jag förkyld, visst händer det att jag vaknar ibland och går upp, dricker lite kaffe och sedan somnar om igen. Men jag känner att det är något som stör mig i sömnen, något som ligger där i hjärnans vindlingar och irriterar. Kan bara inte komma på exakt vad det är, för allt jag kommer på som är störande moment i livet just nu har varit där ett tag. Det här är något nytt som jag ännu inte fått grepp om.

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Det är något som stör mig

 1. maria skriver:

  Känner så väl igen det där med malandet klockan halv fyra på natten.
  För mej hjälpte det med att ta en total time-out med det mesta i livet- dvs ingen tv, inga tidningar och ett mycket fåtal människor omkring mej.
  Behövde TID att tänka klart tankar som malde och malde.
  Hoppas du snart får en bättre sömn..
  Ps. Kamomillte hjälper bra!

 2. Kraka skriver:

  Tack vännen! Det var nog något tillfälligt. Men jag är väldigt störd över Carolin-mordet bland annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *