Morgonkaffe och ändrade planer

Fick ett sms precis när jag vaknat. En av mina vänner behöver mig och istället för den dag jag planerat ska jag följa med henne till bland annat IKEA. Men hon får följa med mig till några ställen också så det jämnar ut sig.

Försöker gosa med mina katter lite nu innan jag ska iväg. Xanthos är ingen knäkatt, i alla fall inte någon längre stund. Ferdinand sitter gärna i knät, men det där med kameran förstår han inte riktigt. Det är i det närmaste omöjligt att få honom att vara stilla tillräckligt länge för en bild. Han är pigg och glad och de båda katterna trivs tillsammans. Ja, han går ju bra ihop med Katten Paste och Spock Skywalker också, han har varit på besök hos dem uppe hos min son.

S*Korkenens Ferdiand II

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

5 svar på Morgonkaffe och ändrade planer

 1. sladdertackan skriver:

  En så´n söt liten kisse!

 2. Fia skriver:

  Jag satt och bläddrade i IKEA-katalogen igår, och hittade en massa saker som jag skulle vilja ha. Hoppas ni gjorde några fina fynd.

 3. Kraka skriver:

  Jag har inte köpt något, men jag såg ett par riktigt intressanta lampor på Silvan.

 4. maria skriver:

  ja, visst minns jag svårigheten att fota katter…
  svar: Ja, vi lockar med Borthy, när hon är hemkommen från Egypten- misstänker att hon då behöver traska av sig lite Go mat/ goda drink- kilon 🙂
  Trevlig helg!

 5. Borthy skriver:

  Men lilla vännen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *