Frusen kropp och frusen själ

Jag fryser, fryser och fryser! Det är så kallt och fuktigt ute så jag hinner aldrig bli varm de stunder jag är inomhus. Förkylningen tar ny fart så fort jag varit ute i regnrusket och det känns lite hopplöst just nu. Jag längtar till varmare länder eller till den svenska sommaren när den är som bäst.

Egentligen tycker jag ju om vintern, men då ska det vara riktig vinter med massor av snö som ligger kvar utan att slaska bort hela tiden.

Men sommaren är nog skönast trots allt….

Längtans blåa blomma

*Längtans blåa blomma är en roman av Alice Lyttkens.

Ingår i romansviten om syskonen Tollman och utkom 1944.

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *