En tur med båten

Har varit till Åland fram och tillbaka idag. Ja, på Åland är väl kanske att överdriva eftersom man aldrig riktigt går i land. Man går bara via terminalen från den ena båten till den andra.

Det var en av mina arbetskamrater och jag som gjorde den här resan tillsammans med en av våra boende. Det blev en riktig heldagsutflykt och vi var nöjda med vår dag alla tre när vi var tillbaka vid Stadsgården igen.

Lyckades köpa med mig en flaska av årets årgångsglögg från taxfree-shoppen. Jag brukar alltid missa den där årliga glöggen som alltid är slut när jag ska köpa. I övrigt köpte jag en del godis, både åt mig och åt min son. Han passar ju mina katter en hel del och kan behöva få något extra.

Vi både såg och hörde en hel del trevlig musik, bland annat en trubadur som var riktigt bra. Vi var även på karaoke och på hemvägen var vi en sväng förbi där det var dans.

Trubadur på Ålandsbåten

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

4 svar på En tur med båten

 1. maria skriver:

  Trevlig tripp!!

  Om du fortfarande är lite frussen ( inlägget nedan) och längtar dej bort, ska du definitivt läsa Shantaram av Gregory David Roberts. Den tar dej till ett varmt Indien.
  Räds inte de många sidantalet…
  Kram

 2. Kraka skriver:

  Jag räds aldrig tjocka böcker, men just nu måste jag nog ägna mig åt facklitteratur ett tag.
  Kram!

 3. Låter som att du haft trevligt! 🙂

  Härligt att leva i sådan harmoni som du verkar göra!

 4. Kraka skriver:

  Ja, vi hade väldigt trevligt. Tjejen vi hade med oss älskar att titta på folk och lyssna på musik. Arbetskamraten som var med är också en jag trivs väldigt bra med.

  Harmoni i livet får man ju dessvärre inte gratis, man måste jobba med sig själv en hel del. Men när man kommit underfund med vem man är och vad man vill i livet så är det värt allt slit.
  Riktiga vänner är också en faktor som bidrar till harmoni.

  Jag gick i terapi (fast de kallar det inte så) hos Svenska institutet för sorgbearbetning http://sorg.se Man kan sörja sin drömmar, sitt liv som inte blev vad man tänkt sig eller personer man saknar. Jag tyckte inte att det gav så mycket just när jag var där, men nu inser jag hur mycket det bidragit till min harmoni i livet. Visst, det kostar en del, men det är det värt.
  Så länge man inte trivs med sig själv så kan man inte heller trivas med någon annan.
  Lycka till Fredrik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *