Precis som att det här skulle vara så mycket bättre

Till sist kom jag då äntligen iväg. Tog T-banan in till Fridhemsplan, gick över St Eriksbron, stannade till vid St Eriksplan och åt en hamburgare.

Sedan fortsatte jag, via Odenplan, ner på Sveavägen där det var dags för nästa stopp, en kopp kaffe på Seven-eleven. Nu hade det redan blivit mörkt och jag gick via Hötorget ner till T-centralen och tog T-banan hem.

Under promenaden tittade jag i massor av skyltfönster, var inne i ett flertal affärer och provade till och med några hattar. Men jag köpte inget förutom det jag åt och drack.

Nu är jag hemma igen, nöjd med att jag i alla fall tog mig iväg ut en liten stund. Jag har så väldigt lätt för att bli sittande inomhus med mina böcker, mitt kaffe och kattsällskap.

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Precis som att det här skulle vara så mycket bättre

  1. sladdertackan skriver:

    Kul att hitta någon som också läser böcker! Jag har också alltid en bok på G, speciellt bra eftersom jag har ca 45 min resa till jobbet. Vilken bok läser du nu?

  2. Kraka skriver:

    Just nu läser jag en bok som heter Inte som andra av Helen Featherstone. Den handlar om hur det är att leva med ett handikappat barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *