Vänta inte nästa gång!

Effektivt och snabbt blev jag undersökt och doktorn kunde konstatera att jag är inflammerad i halsen, i näsan, i bihålorna och har lungorna fulla av slem. Hon mailade iväg recept till apoteket och sa till mig att nästa gång jag blir sjuk ska jag komma tidigare och inte vänta så länge.

Nu sitter jag hemma, håller på att fixa lite lunch och slötittar på kommissarie Barnaby. Jag har tagit mina mediciner och ska vila till i morgon. Möjligen ska jag läsa också… kanske…om jag orkar… (Passar på att tycka synd om mig själv lite…)

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

4 svar på Vänta inte nästa gång!

 1. Miss Muffin skriver:

  Jävlar i min lilla låda… det lät inte som en trevlig sjukdom alls. Krya på dig! Ja herre gud. Att uppsatsa är ju att sälja hela sin själv till skolan. Jag kan liksom inte släppa det när det väl börjat. slösar också massa tid på youtube och tråkiga bloggar. allt för att fördröja lite. förra uppsatsen lyckades jag dock med självdisciplin, nästan nazistisk sådan, och tänker testa det den här gången med eftersom jag inte vill dö stress och ångest-döden i jul när alla andra myser och äter.

 2. Kraka skriver:

  Tack! Jodå, jag frisknar nog till vad det lider. Är ruskigt dålig på att ”gå till doktorn” fast jag vet att jag borde. Men det är väl nåt slags yrkesskada bland oss i vården. Förnekelse kanske det heter, typ ”jag är inte sjuk”.
  Ja, det är ruskigt lätt att göra annat trots att man vet att det är lättare om man fokuserar. Spelar ingen roll om det är C eller D, alla uppsatser kräver sitt.

 3. M. skriver:

  Skulle just säga det du själv skrev….visst är det typiskt oss vårdmänniskor. Antingen är vi på gränsen till hypokondriker eller så vägrar vi fatta när vi är sjuka :-/

  Krya på dig.

 4. sladdertackan skriver:

  Krya på dig! Massor av basilusker just nu. Jag tog en influensaspruta i morse, så nu får vi se om det hjälper …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *