Så gick den här dagen också

Märkligt vad dagarna försvinner fort. Jag tog komp-ledigt resten av dagen också efter att jag varit hos doktorn. På eftermiddagen sov jag ett par timmar och sedan var jag på en liten turné för olika ärenden. Var och tankade bilen, iväg till Coop Forum och köpte bröd och kattmat. Sedan till Kista centrum för att besöka apoteket innan jag åkte ut till min vän på Ekerö för att hämta några saker jag lovat hjälpa henne att frakta.

Nu är det bara den sista kaffekoppen som återstår innan det är sovdags. Jag har pratat i telefonen en stund med min son och sedan med en väninna i Småland. Plötsligt har ännu en dag runnit iväg.

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *