Det är något speciellt med fredagkvällar

Jag börjar mer och mer tycka att fredagkvällar är min favoritkväll. Egentligen har jag aldrig haft någon speciell dag eller kväll som favorit eftersom mina veckor egentligen är indelade i arbetsdagar och lediga dagar. Om det är helg eller inte spelar egentligen ingen roll eftersom tillvaron rullar på med arbete eller ledigt.

Men det senaste halvåret har jag förälskat mig i fredagkvällar, speciellt de fredagkvällar då jag är hemma. Ofta tar jag ett glas vin och ser en film, läser en bok eller bara softar till bra musik.

Den här kvällen blev lite annorlunda eftersom jag var tvungen att åka ut till boendet och fixa några saker. Blev sedan sittande i köket där med en av mina arbetskamrater och pratade över en kopp kaffe. På vägen hem tog jag vägen förbi Häggvik och handlade lite bröd, pålägg och risgrynsgröt till morgondagens frukost.

Nu sitter jag i alla fall här med lite vin och mörk choklad med havssalt medan jag läser. Ska nog sova snart, har uträttat ovanligt mycket idag och är trött. Men jag vill njuta ett tag till av min alldeles egen fredagkväll!

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *