Halvfullt eller heltomt?

Hade verkligen tänkt plugga hela dagen, men nu känner jag mig alldeles snurrig av alla tankar som trängs i huvudet. Ska plocka fram en deckare och ta ett bad. Vet inte om huvudet är halvfullt eller heltomt just nu, vet bara att just nu behöver jag fokusera på annat än barn, handikapp och föräldrars upplevelser!

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Halvfullt eller heltomt?

  1. Maria skriver:

    Japp! Ett bad och en god bok skingrar de mest malande tankarna!
    Trevlig helg!

  2. Kraka skriver:

    Jag vet inte om det var en ung eller gammal läkare, men han betedde sig ju helt oacceptabelt. Det var så pass uppenbart att det var en fraktur så jag kunde ställa diagnos per telefon. (Obs! Ortopedi är inte min specialité)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *