Jodå, visst liknar den personen mig – men inte helt

M hade gjort en test som jag också passade på att göra. Vill du också göra den så gå in här.  

Enligt mina svar i frågeformuläret är jag en…
 

Inåtvänd Planläggande Abstrakt Känslostyrd person  
I grafen nedan kan du se, hur du är placerad i de fyra centrala personlighetsdimensionerna. Ju närmare ändpunkterna du är, desto mer uttalade är dina karaktärsdrag

|
Inåtvänd Utåtriktad
Planläggande Upplevande
Konkret Abstrakt
Tänkare Känslostyrd


SÅDAN ÄR DU:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på ”the big picture” och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jodå, visst liknar den personen mig – men inte helt

  1. M. skriver:

    Det var väldans så lika vi var 🙂

  2. Lilla Lobelia skriver:

    Och här är en till med samma ’diagnos’…. Fast som vanligt hamnade ju min känslostapel precis till vänster om bokstaven ’K’. Inte oväntat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *