Livet snurrar på – soundtrack

Just nu är det lite väl mycket på gång. Tiden vill inte räcka till och jag är trött. Vill minnas att Siv Malmkvist sjöng någon svensk variant av Poupée de cire poupée de son * med text om att snurra omkring vilsen i tillvaron.

Efter en dag på jobbet med lite mer att göra än önskvärt stressade jag iväg för att gratulera LIVA till deras invigning av nya lokalerna. Jag hann inte komma till den officiella invigningen, men fick en egen visning.

Hann sedan hem, dricka kaffe och byta om innan det var dags för kyrkofullmäktige. Det var ett viktigt sammanträde för mig eftersom jag var nominerad att efterträda som ordförande i rådet.

Nu är jag hemma, summerar dagen och njuter ett glas rött. Ska se på en Morden i Midsomer-film och koppla av en stund. Innan jag lägger mig ska jag lägga sista handen vid min föreläsning om basal hygien som jag ska hålla i morgon på jobbet.

* Luxemburg vann schlager-EM 1965 då France Gall framförde låten. Lyssna och minns!

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *