Alla dessa vilsna män

Jodå, jag har empati och jag förstår att det kan vara svårt att vara ensam. Men jag förstår ändå inte riktigt varför man aldrig ger sig. Speciellt som jag flera gånger förklarat både vad jag anser ska finnas med i en kärleksrelation och att jag inte är intresserad av att utveckla just de här relationerna.

För två dagar sedan fick jag ett sms från en man som jag aldrig träffat IRL. Vi ”sprang på” varann på någon chattcommunity för kanske fem år sedan. Efter det har han med ojämna mellanrum tagit kontakt med mig, har nämnt honom tidigare också i min gamla blogg. Han börjar alltid med något vardagligt, som den här gången: ”Hej goding, vad gör du? Jag lagar mat, steker fisk”. Sedan tar det ett par dagar och så kommer nästa: ”Hej goding, är du singel?” Sedan följer kontakten ett mönster som är lika vid varje tillfälle. Han frågar om vi ska ses, vad jag har på mig och liknande.

Det spelar absolut ingen roll vad jag gör, om jag svarar eller bara raderar. Eftersom det här har pågått så många år så kan jag mönstret. Jag har tidigare lagt ner möda på att förklara för honom vad jag har för krav på en relation, har svarat på vad jag gör för stunden och avfärdat trams som färgen på min BH. Under vår ”kontakt” har jag även hunnit med ett ett och ett halvt år långt fast förhållande med en annan man. Men det har inte avskräckt utan frågorna kommer som sagt lite då och då.

Trots att jag på morgonens mess svarade lite spydigt: ”Kommer du aldrig längre i relationer än till de där frågorna?” så kom det ett nytt sms ikväll.

Mitt senaste ex har en annan strategi när han tar kontakt. Han skickar mess på msn med text av typen: ”Jag har inte tid att prata med dig nu. Jag ska på fest.”, ”Jag hinner inte prata med dig, är precis på väg till flyget. Jag ska resa bort”. Inte heller han kan föreställa sig att jag inte är ett dugg intresserad av någon kontakt.

Stackars alla dessa män som alldeles uppenbart sitter ensamma hemma och inte alls trivs med vare sig livet eller sig själv. För annars skulle de väl inte envisas med att hålla kontakt med en fantasi.

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

3 svar på Alla dessa vilsna män

  1. Borthy skriver:

    Hej, det är bara jag…funderar på vilken färg du har på bhn idag…? 😀
    …Fan, jag önskar fler intresserade sig mer vad min bh har för färg! 😀 ..Nä, jag skojjar bara. Undrar hur en del är skapta? Undrar om han röjt någon framgång med denna sms raggning? Kram

  2. Pingback: Krakas blogg » Blog Archive » Kjol eller byxor?

  3. Pingback: Krakas blogg » Blog Archive » Stalker eller bara galen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *