Stalker eller bara galen?

Så är det dags igen med en sms-flod från honom jag berättat om tidigare. Hur jag än säger ifrån så återkommer han alltid med sina sms och samma frågor. Det är väl nu ganska exakt ett år sedan sist och jag tycker ju att han borde ge sig.

Under årens lopp har jag haft kontakt med många män, men när det inte fungerar så säger man hej då och sedan är det bra med det. Men den här killen återkommer gång på gång, trots att han och jag aldrig träffats och trots att jag med all tydlighet visat att jag inte är ett dugg intresserad. Det är riktigt obehagligt att han aldrig ger sig.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Stalker eller bara galen?

 1. snorkfröken skriver:

  Usch!
  Jag har också haft en sån efter mig i flera år. Fast det var ett x.
  Han var tyst långa perioder så jag hann glömma bort honom, men sen dök han upp helt plötsligt och var ömsom hotfull, ömsom inställsam.
  Det gick så långt att jag tänkte polisanmäla honom, men då plötsligt tröttnade han.
  Mitt råd är att bara fortsätta ignorera. The silent treatment is the shit.

 2. Kraka skriver:

  Visst ska jag ignorera honom. Hela hans agerande skriker att han inte är frisk och det finns inte på kartan att jag skulle vilja träffa honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *