Inget är som det ser ut

Den senaste tiden har jag inte skrivit så många inlägg på min blogg, inte alls i den omfattning som jag periodvis gjort tidigare. Är mitt liv innehållslöst just nu? Är jag drabbad av stiltje eller kanske rent av är det en depression?

Visst stämmer det att jag varit väldigt trött den senaste tiden, men inte för att det inte händer något i livet utan för att det händer massor av saker som jag varken kan, vill eller får blogga om. En del saker är konfidentiella, en del saker bara allmänt olämpliga att skriva om och något är väldigt privat. Men håll ut vänner, rätt vad det är så flödar bloggandet igen.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Inget är som det ser ut

 1. snorkfröken skriver:

  Eftersom vi jobbar inom samma bransch så vet jag hur det är. det skulle finnas oändligt med intressant bloggmaterial, men sekretessen gör det omöjligt att ens skriva om saker i förtäckta ord.

 2. Kraka skriver:

  Ja, precis så är det. Det gäller även i mina förtroendeuppdrag att mycket inte kan sägas eftersom det berör andra människor. Liksom i det privata just nu.

 3. Borthy skriver:

  Samma här. Vi får avhandla IRL. Ps. Mina ögon är onda nu. Vad kan det vara tror du? Fick gul ful salva på apotektet idag så nu rinner de inte längre…

 4. Kraka skriver:

  Jag har ingen aning om vad det är. Men du ska gå till en ögonkunnig läkare för d e t ä r i n t e n o r m a l t ! Inte ens om man är i menopaus eller över 80.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *