I blåsväder

Befinner mig i den lilla staden där jag arbetar. Efter förmiddagens sömn och ett fackligt möte var det dags att försöka få lite frisk luft.

Jag gick ut i det friska höstvädret. Solen sken, men det var blåsigt. Men oj vilka vackra färger träden och hela naturen klätt sig i!

Märkligt nog gör jag alltid nya upptäckter när jag är ute på promenad, det finns alltid nya parker, nya områden och nya hus som jag inte sett förut. Eftersom jag var sjuk förra veckan blev det dåligt med motionen och inte många steg i stegräknaren. Men idag har jag säkrat min minipott på 11 000 steg med lite råge. Men jag får allt se till att både promenera mer, gå på gymet och till simhallen om jag ska komma ifatt mitt stegmål.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *