Amputerad och decimerad

Äntligen är jag hemma och får ha fredagkväll! Men det är en amputerad och decimerad kväll för det är snart sovdags. Det är verkligen värdelöst att jobba fredagkväll när man har ledig helg. Visserligen har jag en fullspäckad helg framför mig, med olika aktiviteter och även en del arbete. Men jag vill inte att man rör mina fredagkvällar! Lediga fredagkvällar är ”heliga” för mig.

Nu ska jag njuta av kaffe, lite glögg och musik jag gillar. 🙂

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

3 svar på Amputerad och decimerad

  1. Lilla Lobelia skriver:

    Förstår dig – fredag kväll är verkligen viktig egentid. Hoppas du hunnit slappa och varva ner lite grann! Kram!

  2. Maria skriver:

    Och jag känner tvärt om… Gillar att jobba fr kväll och sen vara ledig resten av helgen! Tur att man är olika!

  3. maria skriver:

    Nä , att jobba fredagskväll och sen vara ledig i helgen stämmer liksom inte Svar: Offwhite- där var ordet! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *