En morgontrött stackare gör kökstjänst

Att jag aldrig skulle gå upp före klockan 10.00 om jag fick välja är ju ingen hemlighet precis. Jag är ingen morgonmänniska och har aldrig varit. Men tillvaron kräver ofta av oss att vi, mer eller mindre glatt, kliver ur bädden i arla morgonstund. Hela samhället är uppbyggt för det.

Men idag har jag klivit upp tidigt ganska frivilligt. Har redan hunnit vara på Coop Forum och handlat allt som behövs för en soppa till nio personer. Ska göra en köttfärssoppa och har nu brynt både löken och köttfärsen så det ska vara nästan självgående att färdigställa soppan till lunchen på styrelsemötet. Det är Stockholms läns kristna socialdemokrater som har vårt styrelsemöte.

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *