Övertrött på gränsen till ledsen

Just nu är jag trött, så där övertrött så jag känner mig gråtfärdig utan att riktigt veta vad jag är ledsen för. Egentligen är det nog bara sömnbrist det handlar om och att jag skulle behöva vara ledig imorgon. Men jag måste till jobbet, har en del viktiga saker att ta hand om.

Tror jag ska ta och lägga mig en stund i ett skumbad med en bra bok, läser just nu Giles Blunt När du läser detta. Den artar sig till att bli riktigt spännande! Saknar min lilla kattbebis, men han ska vara hos min son till imorgon. Katten Paste är i alla fall glad att få den lille som sällskap, de trivs så bra ihop.

I helgen ska jag se Hidalgo med Viggo Mortensen. Om jag hade varit ledig skulle jag ha tittat på den nu, men jag måste ju hinna sova.

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Övertrött på gränsen till ledsen

  1. Lilla Lobelia skriver:

    Precis sådan blir jag med! BRA att du lyssnar på kroppen och sköter om dig. Hoppas du får en god natts sömn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *