Vad är det för likhet mellan IKEA:s värmeljus och en förpackning kökssvampar?

Efter jobbet gav jag mig iväg för att köpa en tårta att ta med till min bror. Han fyllde år för ett bra tag sedan, men jag har inte haft tid att besöka honom förrän nu.

Jag gick in på Coop Forum i Fittja och köpte en grön princess-stubbe. På vägen ut fick jag syn på att man hade extrapris på tvättmedel och det åkte ner ett par paket i korgen. Impulsköp? Nja, inte direkt för tvättmedel stod på min inre inköpslista. Men på vägen till kassan går jag förbi en korg med kökssvampar, sådana där förpackningar med tio svampar för strax under tio kronor. I mitt städskåp finns ett antal sådana förpackningar, men jag griper tag i en i alla fall.

Förr var det alltid värmeljusen på IKEA som lyckades smyga sig ner i kassen. Men jag har en gigantisk uppsättning ljus hemma, säkert så det räcker de närmaste tio åren – minst. Kökssvamparna går åt lite fortare och är än så länge långt ifrån lika många som ljusen.

På vägen hem var jag inne på IKEA i Kungens Kurva. Jag höll länge i ett blått, hjärtformat ljus. Men det fick stanna kvar hos sina ljuskompisar. 🙂

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Vad är det för likhet mellan IKEA:s värmeljus och en förpackning kökssvampar?

  1. irre skriver:

    ja visst plockar man många gånger på sig nåt som man kanske inte behöver. men ljus det kan jag aldrig få för mycket av…tänder mängder på vintern men även på sommaren så även om jag kan köpa 5 st 100-pack så är dom slut alltför tidigt…disktrasor däremot har jag väl så det räcker till 2015 eller nåt:-)
    Ha det gott/Irre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *