En förspilld dag?

Vaknade imorse med en fruktansvärd huvudvärk. Det är säkert förkylningen jag har som är var grundorsaken, tycker alltid det är så orättvist att vakna med huvudvärk när jag inte ens druckit vin. Men jag brukar inte ha huvudvärk då heller så det kanske är ett slags rättvisa trots allt. Försökte gå upp och dricka kaffe, men insåg snabbt att det fick bli magnecyl och mer sömn.

Nu är jag äntligen uppe, känner mig fortfarande inte bra men nu är det yrsel och inte huvudvärk. Kaffe smakar riktigt bra nu och en promenad hoppas jag orka ta. Men den planerade städningen får ajoneras till senare. Den här dagen verkar bli en ickedag, en dag som knappast ens har funnits för mig. Med lite tur blir det en lördagkväll med innehåll.

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *