Juldagskväll med Bob Marley

Hemmakväll efter jobbet. Ser film och lyssnar på musik, ja inte samtidgt förstås. Var nere till pizzerian i Akalla och köpte mig en pizza till middag. min son följde med mig och medan jag väntade på pizzan tog vi varsitt glas, han en Coca cola och jag ett glas rött. Pizzan jag valde heter Bob Marley. En god, vegetarisk pizza. Äter madan jag lyssnar på Bob Marleys version av I shot the sheriff.

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Juldagskväll med Bob Marley

  1. vonnaponna skriver:

    Hej!
    Tänkte att jag skulle hej och önska en god fortsätting på julen. Brukar titta in och läsa din blogg regelbundet men har inte hälsat förut.
    Allt gott – vonna i Småland

  2. Kraka skriver:

    Tack! Önskar dig detsamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *