L som Ledig, L som i Lördag!

Äntligen har jag en ledig dag! Sovit länge och sedan kaffe och slutet på Nästan död man. Nu är det bara en bok kvar om kommissarie Winter och den har jag som talbok. Med andra ord så måste jag antingen vara på gymet eller ute med stavarna för att få höra den. För det är det jag har mina talböcker till.

Efter denna, i det närmaste perfekta, morgon hade jag stämt träff med min son och hans flickvän för att gå till Kista centrum. Jag skulle kolla på några saker och de skulle köpa ett och annat. Men ska jag vara ärlig så var jag nog mest intresserad av att ta en fika och äta en god bakelse för att fira min lediga dag.

En av de saker jag funderat länge på att köpa är ett 2,1 ljudsystem med subwoofer till min laptop. Jag använder ju den till både att se film och att lyssna på musik och ljudet är knappast det bästa.  Jag skulle nu bara titta lite och vi var först inne på Expert, men de hade inga ljudsystem alls. Istället gick vi in på OnOff, men de hade inget som jag ville ha. Till sist hamnade vi på Clas Olsson och där hittade jag precis vad jag ville ha. Så nu sitter jag här och plågar grannarna med Tenacious D. Nåja, så farligt är det nog inte…

Om ett tag ska jag se film med min son och hans flickvän. Vi ska se Allt flyter. Men först ska jag ta en kopp kaffe och något att äta. En perfekt ledig dag, en perfekt lördag!

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

4 svar på L som Ledig, L som i Lördag!

 1. M. skriver:

  Härligt!
  Perfekta dagar är bra dagar 🙂

 2. Lilla Lobelia skriver:

  Vilken skön dag! Den var dig väl förunnad.
  Har precis läst ut sista Winther – du har mycket spänning framför dig!

 3. Lilla Lobelia skriver:

  Vad härligt för dig! Det var dig väl unt.
  Har precis avslutat den sista Winther-boken. Den är spännande o svår att lägga ifrån sig, så du kommer att få gå långt… Kram!

 4. Kraka skriver:

  Ja, det var skönt och precis vad jag behövde inför framtiden. Ibland (oftast) är det skönt att man inte vet vad som väntar runt hörnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *