Summering och planering

2008 var året då jag gjorde två längre resor. Året började i Holgin 70 mil söder om Havanna på Kuba. I september gjorde jag en resa till DPRK (Nordkorea). Båda resorna är oförglömliga upplevelser där jag lärde känna många nya, trevliga människor. Jag hoppas kunna resa tillbaka snart.

2008 var året då jag inte hann med så många kortare resor, varken inrikes eller utrikes. Men jag firade midsommar i Blekinge och var i Göteborg på Iron Maiden-konserten. Jag hann avsluta året med en kortare kryssning till Riga helgen före jul.

2008 var året då jag hann läsa en hel mängd böcker. Den som givit mest är Inte som andra av Helen Featherstone. Boken är av kategorin facklitteratur och handlar om hur det är att leva med ett handikappat barn.

2008 var året då jag hann se ganska mycket film. Om jag ska nämna en är Hidalgo med Viggo Mortensen en filmfavorit. Filmen bygger på John T Hopkins liv och hans deltagande i ökenloppet Ocean of fire.

2008 var året då jag drabbades av en akut sjukdom som höll på att kosta mig livet. Men det var också året då jag överlevde.

2008 var året då jag började jobba på ett kommunalt boende och lärde känna en helt annan värld full av kulturkrockar i mötet mellan LSS och HSL.

2008 var året då ännu en liten Norsk skogkatt, Korkekens Ferdinand,  flyttade in hos mig.

2008 var året då jag fick nya förtroendeuppdrag och därmed nya utmaningar.

2008 var året då min syster dog.

2008 var året då smärta och glädje, arbete och vila levde sida vid sida.

2009 är året då jag hoppas hinna resa mer.

2009 är året då jag kommer att ha massor av hårt arbete och utmaningar.

2009 är året som ännu är en okänd framtid full av drömmar och förhoppningar

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

4 svar på Summering och planering

 1. Lilla Lobelia skriver:

  Å vad bra skrivet, Kraka.
  Önskar att 2009 ska ge dig det du vill ha ut av det.

 2. Kraka skriver:

  Tack vännen! Önskar dig det samma.

 3. Singelpappan skriver:

  Hoppas att 2009 blir precis som du vill… 🙂

  Kram

 4. Kraka skriver:

  Tack! Ja, jag hoppas också att det blir ett bra år. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *