En hemsk kväll

Nu ska jag berätta om en vanlig, hemsk kväll. Ja, inte hemsk i betydelsen otäck utan hemsk i betydelsen som det är hemma.

Jag trivs lika bra hemma som Tjuren Ferdinand under sin korkek. Att komma hem, stänga dörren och kunna göra precis vad jag vill är en av livets höjdpunkter. Speciellt när jag varit borta mycket.

På vägen hem från jobbet åkte jag och storhandlade. Det var verkligen tomt i både kyl och skafferi. På nyårsdagens kväll var jag till och med tvungen att låna ett par smörgåsar av min son. Men nu har han fått tillbaka med ränta. Han fick en hel limpa för de två småfranska jag lånade. 🙂

Nu finns bröd, pålägg av olika slag och både frukost och middagsmat. Jag passade på att köpa lite extra gott till katterna också. Vore ju orättvist om bara jag ska ha det bra.

När jag kom hem kollade jag mail och letade rätt på lite lämplig musik på Spotify som jag kunde lyssna på medan jag la mig i ett bad, läste och fräschade upp hårets kulör.

Har suttit länge nu och letat musik som är förknippad med olika minnen. Med musik kan man berätta, men att som många gör nu, berätta hela mitt liv med tolv låtar kan jag inte. Jag skulle nog behöva minst tolvhundra låtar för att berätta. Men att illustrera med musik, precis som de flesta sommarpratare gör, är spännande. Får se om jag gör det framöver ibland.

Nu ska jag se film, dricka mer kaffe och fortsätta min underbart hemska kväll.

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på En hemsk kväll

  1. Snorkfröken. skriver:

    Berätta mer hur man gör det där med tolv låtar om sitt liv, det har jag missat, men låter kul!

  2. Singelpappan skriver:

    Hemska kvällar kan vara trevliga… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *