Jag har flyttat

Jag har flyttat. Nej, jag skojar bara, men ibland känns det nästan så. Den senaste tiden har jag tillbringar extremt mycket tid på jobbet eftersom det fattas folk. Jag har firat både jul- och nyårshelgerna på boendet och hela helgen har jag varit där. Men nu är jag äntligen hemma i mitt alldeles egna hem!

För att förstärka känslan av inflytt och boende har jag i bästa Florence-anda* satt igång att organisera och möblera mitt arbetsrum. Fick ju köpa in lite saker från både IKEA och Akademibokhandeln före årsskiftet.

Jag monterar IKEA-hurtsen Galant på nyårsafton 2008 inne i sjuksköterskerummet på barn- och ungdomsboendet i Huddinge

 

*Florence Nightingale, som levde 1820 – 1910, räknas som en pionjär inom sjuksköterskeyrket. Hon var inte bara kunnig i sjukvård och omvårdnad, hon gjorde ritningarna till det ursprungliga St Thomas sjukhuset i London, organiserade avloppssystem för att förbättra hygienen under Krim-kriget och gjorde sig även känd för stora kunskaper inom statistik.

Florence startade en sjuksköterskeskola som räknas som den första och har skrivit en mängd böcker. Hon var även kunnig inom konst och annan vetenskap. Jag är säker på att om det funnits IKEA-möbler på hennes tid hade hon varit en mästare på att montera dem. 🙂

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Jag har flyttat

  1. Pingback: Krakas blogg » Blog Archive » Hurra, hurra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *