Vänner är som blommor – de lyser upp min dag

”Vänner är som blommor – de lyser upp din dag” står det på en av den stora mängd kylskåpsmagneter jag har. Precis så är det!

En av mina vänner, Jonas, var på husdjursmässan i Kista idag. Av en slump hördes vi idag via sms och det föll sig naturligt att jag tog mig till Kista-mässan och tittade på alla smådjuren där tillsammans med honom. Han var där för att fotografera åt Kulturbloggen.

När vi tittat oss mätta på alla gulliga katter, hundar, ödlor och andra smådjur gick vi ner till Kista centrum och åt middag. Efter maten gick vi runt och kollade på lite av varje, bland annat kläder. Jag följde mest med som smakråd, har inte råd att köpa något nu efter min shopping i Vällingby och den kommande Parisresan.

Innan vi åkte hemåt tog vi varsin kopp kaffe och trillade ner på de sköna stolarna alldeles utmattade. Det är jobbigt att shoppa, speciellt en dag när alla, precis alla, verkar ha kommit på samma idé.

Ingen kan sova så gott som en katt. Det skulle möjligen vara två katter.

Även en ödla behöver ta en fikapaus ibland

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *