Tom, Jerry och jag i samma film?

Tom och Jerry brukar ju ha en förmåga att hamna i de mest otroliga situationer där de ofta blir ordentligt överkörda och  tillplattade.

Kombinationen av förkylning och för mycket arbete har gjort att jag känner mig som om jag blivit överkörd av en ångvält eller liknande.

Medan jag äter min lunch, i Kista centrum, tittar jag på de kära vännerna som hittar på allehanda upptåg för att just platta till varann. Kan det vara så att jag haft en roll i deras film utan att känna till det? Det känns i alla fall så.

Katten Tom på äventyr i en TV i Kista centrum

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tom, Jerry och jag i samma film?

  1. Lilla Lobelia skriver:

    Stackars lilla tillplattade Kraka. Hoppas du får vila och koppla av så du fluffar till dig igen. Kram!

  2. Kraka skriver:

    Tack vännen!
    Jag mår bättre i kroppen, har bara ont i överkroppen nu. Jag har under många, många år just fått generell muskelsmärta vid överansträngning. Men hittills har det alltid gått över med vila och det hoppas jag det gör den här gången också. Annars är ju just stress en vanlig orsak till starten av sjukdomen Fibromyalgi (vilken jag hoppas slippa).
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *