Dags att säga ifrån

Jag ställer alltid upp, jobbar extra när det fattas folk och slår i det närmaste knut på mig för att den verksamhet jag jobbar i ska fungera. Men nu får det vara nog!

Har ringt och sagt att man får fixa någon vikarie för mig torsdag och fredag. Jag är så förkyld att det är helt olämpligt att jobba med barn som har andningshandikapp och respirator. Smittar jag, vilket jag troligen gör, så kan det få förödande följder.

Nu sitter jag med mitt morgonkaffe, ska äta något snart och sedan ta ett par Magnecyl. Jag gillar gammaldags mediciner och acetylsalisylsyra är antiinflammatoriskt på ett helt annat sätt än Alvedon. Jag har inte influensa – i alla fall inte ännu. Jag har ju mina trånga bihålor och mina känsliga luftrör som alltid ställer till långvariga problem vid varje liten förkylning. Jag har inte ens feber. Det är bara hosta och näsan som rinner likt ett vattenfall.

Vattenfall i Blekiinge midsommarhelgen 2008

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

4 svar på Dags att säga ifrån

 1. Singelpappan skriver:

  Klart att du inte ska riskera tt smitta andra…

  Krya på dig! 🙂

 2. Kraka skriver:

  Tack! Jag känner mig verkligen risig just nu. Men jag har precis varit och hämtat en respirator så jag klarar mig nog. 🙂
  (Respen är till killen jag jobbar med)

 3. Lilla Lobelia skriver:

  Bra val! Du måste först ta ansvar för dig själv innan du kan ta hand om andra (jag är så stolt att även jag lärt mig detta, även om det tog 39 år…;) Krya på dig nu!!!

 4. M. skriver:

  Krya på dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *