En riktig drömdate i kväll

Efter en alldeles fullspäckad dag ska jag tillbringa kvällen med Thomas, ett glas vin och lite ostbågar. Undrar du vem Thomas är? Det är kommissarie Thomas Lynley som tillsammans med Barbara Havers löser ett eller annan mord. Jag har bestämt mig för att ta det lugnt ikväll och passa på att vila upp mig efter helgens slit och arbete. Har förresten slitit rätt hårt idag också. Imorgon har jag mycket att göra som måste bli klart före onsdag.

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

Ett svar på En riktig drömdate i kväll

  1. Madonnan skriver:

    Hej,

    Hoppas då att kvällen blev trevlig och lyckad. Har själv aldrig sett den serien, men blir lite sugen nu:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *