Struktur och listighet

Passade på att sova ut lite i morse, men nu är jag på banan igen. Förutom lite jobbmail och dito telefonsamtal som jag redan ordnat med och ett kyrkorådssammanträde ikväll så ska den här dagen ägnas åt saker som är bara för mig. Ibland måste mina ”lediga” dagar få vara bara mina.

För att få struktur på dagen har jag gjort en lista på saker jag ska hinna göra. Det blev tio punkter och nu får vi se hur många som verkligen blir gjorda. Målet är ju att alla ska bli klara innan sovdags. Redovisning kommer ikväll/natt.

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

3 svar på Struktur och listighet

 1. Snorkfröken. skriver:

  Konstigt det där hur ens behov av att göra sina egna saker ökar med åldern.
  Jag brukar unna mig en egogrej för varje sån måste-lista jag gör. Ungefär som att jag inte skulle göra som jag ville annars =)

 2. Singelpappan skriver:

  Hoppas att det gick bra och att du kan resa till London med gott samvete. 🙂

  Ska du göra något särskilt trevligt där?

 3. Kraka skriver:

  Ja, det har gått bra idag (se nästa inlägg). Vi är fyra tjejer som reser. Vi ska väl mest bara vara. Jag gillar ju window-shopping och att sitta på pubar och caféer så det är väl det jag kommer att göra.
  Ska besöka Svenska kyrkan också, en av prästerna som jobbat hos oss flyttade ju nu i början av året till London. Vi saknar honom jättemycket! Han var/är väldigt omtyckt av alla.
  Hoppas du får det bra i Riga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *