Listevaluering

Kväll och dags att summera dagen. Dagen har förflutit i ett ganska högt tempo och de tio punkterna på listan blev elva när jag insåg att jag glömt en viktig sak.

Just nu är det två saker ogjorda, men den ena är absolut nödvändig att göra – packa – och den andra måste i alla fall delvis bli klar. Med andra ord har det gått ganska bra idag. Dessutom har jag gjort en massa saker som inte stod på listan.

När jag var i Solna och växlade cash passade jag på att äta något slags lunch-middag. Var sugen på en paj, men när jag väl var där bestämde jag mig för bakad potatis med skagenröra. Det var mycket gott och stärkt av detta utnyttjade jag en rabattkupong på Lindex och köpte strumpor.

Sedan gav jag mig av till zooaffären som ligger alldeles i närheten av IKEA i Barkarby. Katterna behövde en ny 10-kilos säck med mat. Jag brukar beställa den i Kista, men chansade på att de kanske hade den i Barkarby. En gissning som visade sig vara rätt.

Nu är jag hemkommen från kvällens kyrkorådssammanträde. Efteråt gick några av oss till puben på torget och tog en öl. Men jag hade ju bilen med mig och fick nöja mig med en lättöl och en kopp kaffe. Men det var framför allt trevligt att sitta ner och prata.

Nu håller jag på och fräschar upp hårkulören och ska strax packa ner lite prylar inför morgondagen. Det får inte bli så mycket, vi reser med Ryanair och då kostar det en mindre förmögenhet om man vill checka in en väska så det får bli allt i handbagaget. Jag är inte riktigt van vid att resa så, men det ska nog ordna sig det också… 🙂

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *