Sol fran klarbla himmel

Solen har lyst fran klarbla himmel idag. Inte illa for att vara London!

Jag har promenerat, promenerat och promenerat. Ja, jag har druckit kaffe ett par ganger ocksa forstas. Forst pa Starbucks och sedan pa Pret a mancher tillsammans med min van som jobbar pa Svenska kyrkan. Hade forresten sadan tur att jag kom precis lagom for att vara med pa en gudstjanst. Det var seniorerna som hade veckomassa, de traffas en gang i manaden och firar gudstjanst och ater lunch tillsammans.

Nu ska jag leta ratt pa mina kamrater och kolla om vi ska ata nagot tillsammans. Jag ar hungrig som en varg!

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sol fran klarbla himmel

  1. sladdertackan skriver:

    Aaah, ute och turistar?

  2. Fröken Dr skriver:

    London är mycket trevligare än Riga – jag förstår att du inte vill hem!
    Kram
    /E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *