Tack för maten!

Min son och hans flickvän har frågat flera gånger om jag ville följa med och äta pizza. Jag har jobbat eller haft ett eller annat möte och inte haft tid. Men innan jag åkte till London bestämde vi att gå ut ikväll.

Jag hade inte alls förstått att de tänkte bjuda mig på middag utan utgick från att jag skulle betala min egen mat. Men de ville bjuda mig för att visa sin uppskattning. Tack snälla, goa, rara för maten! Ni är det bästa jag har!

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tack för maten!

  1. Snorkfröken. skriver:

    Mammor är till för att skämmas bort, är mitt motto=)

  2. Singelpappan skriver:

    Så roligt att bli positivt överraskad! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *