Det är “bara” stress

Den senaste tiden har jag blivit mer och mer trött. Ja, jag har varit trött väldigt länge egentligen, men de senaste månaderna har jag funderat på om jag möjligen inbillat mig att det bara är stress och för mycket arbete. Det finns ju alltid en risk att jag skulle kunna vara allvarligt sjuk igen.

Idag har jag varit på sjukhuset och tagit prover, EKG och gjort ett arbetsprov. Man hittade inget fel på mig, inget annat än att jag har ont i kroppen. Man konstaterade också att min arbetssituation är alldeles för stressig för mig och att jag borde vara sjukskriven för att vila. Men någon sjukskrivning var inte aktuell när allt kom till kritan. Man tyckte att jag skulle sjukskriva mig själv när jag känner mig trött. Hur populär blir man inte då hos sin arbetsgivare om man sjukskriver sig stup i kvarten på grund av trötthet! Korttidsfrånvaro är väl inte precis det man skaffar sig meriter med.

Man ska lyssna till sitt hjärta sjunger Mariza Horn. Länken leder till min bloggmusik där du kan höra bland annat just den låten.

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *