Februari, en månad med drömmar och hårt arbete?

Sitter och läser mitt månadshoroskop. Jag brukar väl egentligen inte ta till mig dessa massproducerade horoskop eftersom riktiga horoskop ska göras idividuellt. Men det finns en del tänkvärt i det här.

Jungfrun

Februari handlar om så mycket annat att kärlekslivet troligen består mest av drömmar och funderingar, du hinner inte riktigt till handling och beslut. Framför allt är detta giltigt under första halvan av månaden som i mycket hög grad handlar om äventyr, partyliv, nya kontakter och ett livligt sällskapsliv på alla sätt. Men februari är också en månad av hårt arbete och kanske nya steg i karriären. Jobb och ekonomi går i varje fall före kärlekslivet och sammantaget leder detta till en rätt ljummen månad.

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Februari, en månad med drömmar och hårt arbete?

  1. Snorkfröken. skriver:

    Du får vänta till våren med att joina dejtingsajtera 😉
    På vintern vilar vi gamla pumor, sen blir vi farliga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *