Märkligt!

Vaknade med ont i ryggen och stel i hela kroppen. Ja, det är inte så märkligt i och för sig, sådant har jag haft sedan tjugoårsåldern av och till. Det gäller bara att komma igång och gärna ta ett varmt bad också. Men det som är märkligt är att när jag ringde till jobbet för att kolla läget fanns jag inte med på dagens personallista. Jag ska börja 8.00 enligt både min almanacka och det schemaoriginal jag har fått kopia på av chefen.

Jag tänkte komma till 9.00 så jag hinner bli lite bättre, men jag kanske kan stanna hemma helt. Ska ringa sedan och kolla det. Jag behöver förbereda mig lite inför våra planeringsdagar och kolla upp lite beställningar av sjukvårdsmaterial, men det kan jag göra hemma. Skulle vara så skönt om jag kan ta ut några av de mer än hundra innestående komptimmar som jag har! Speciellt nu när jag både är trött och har ont.

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *