Diet – i alla fall för själen

Man hör ständigt om olika sorters diet, både med och utan fett och kolhydrater. Oftast får man inte äta det man verkligen gillar.

Men idag har jag ätit riktigt gott bröd, stark god ost och just nu dricker jag en stor kopp kaffe med ett ännu större wienerbröd. Jag har jobbat på bra med lite olika saker och ska unna mig en skön paus innan jag ger mig av för att söka upp en fax. Måste faxa några jobbrelaterade papper och har ingen lust att åka hela vägen till jobbet bara för det. Det har fungerat alldeles utmärkt att jobba hemma.

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Diet – i alla fall för själen

  1. Lilla Lobelia skriver:

    Javisst är det skönt! Torsdagar är hemmadag för mig och det är så skönt att få sitta vid köksbordet med byxor med knän. Och man får så mycket gjort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *