Jag ska väl inte bli sjuk nu igen!

Har verkligen inte mått bra idag! Ja, nu menar jag inte min trötthet och det som gör att jag är hemma från jobbet och vilar. Nej, jag menar sjuk med en ny förkylning eller i värsta fall influensan.

Jag hade ont i huvudet och frös alldeles förskräckligt redan i morse. Sedan har det blivit värre och värre under dagen och på eftermiddagen tvingades jag till reträtt och blev tvungen att bädda ner mig och sova ett flertal timmar.

Nu sitter jag och fryser så jag skakar och försöker värma mig med flera koppar te. Men jag måste nog ta ett riktigt varmt bad innan jag åter igen ska sova. Jag är trött, frusen och har ont i kroppen!

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

3 svar på Jag ska väl inte bli sjuk nu igen!

 1. Lilla Lobelia skriver:

  Nämen stackarn, du var ju precis sjuk!!! Hoppas du kan sova av dig detta. Det är väl ofta så, när själen dippar så får kroppen svårt att hålla ångan uppe. Kram!

 2. Kraka skriver:

  Tack vännen!
  Ja, jag har verkligen inte tid att bli liggande sjuk just nu. har ju en massa förtroendeuppdrag att ta hand om och dessutom ska jag försöka närvara i alla fall lite och visa mitt stöd för Pirate Bay.

 3. Åsa skriver:

  Nej! Inte kul att bli sjuk. Hoppas du snart blir bättre. Krya på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *