Redan onsdag

Tiden rullar på och det är redan onsdag. Idag har jag inget inbokat som måste göras, bara en massa obokade måsten som jag troligen inte kommer att orka göra idag heller. Jag behöver reflexionstid, tid för tankar med bearbetning och nyorientering.

Jag är så glad för alla mina vänner, både er jag känner IRL och alla ni på nätet, som supportar och kommer med peppningar. För När man är liten och trött* (som man ju kan känna sig ibland) behöver man sina vänner extra mycket.

*När man är liten och trött kan du lyssna på i Krakas bloggmusik.

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Redan onsdag

  1. Åsa skriver:

    Tiden har en viss förmåga att gå vare sig man vill det eller inte.
    Klokt av dig att försöka stanna upp och tänka, reflektera och nyorientera.

  2. Lilla Lobelia skriver:

    Man får de vänner man förtjänar vet du!! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *