Sharing is caring

Så var det måndag igen och jag har som vanligt köpt en ny DVD med en engelsk deckare. Den här gången är det Kommissarie Lynley Aska och ära.

Alldeles strax ska jag unna mig att koppla av och titta på filmen som jag köpt och äger. Men sedan kommer många av mina vänner att se den, både tillsammans med mig och låna den. Det är också ett sätt att fildela, men så oändligt mycket mer gammalmodigt och omständigt än att dela med BitTorrent. Jag gillar att äga filmer, CD-skivor och böcker även om jag mest lyssnar på musik via streaming på nätet. Förresten packade jag just upp en bok som kom med posten idag: Piraterna De svenska fildelarna som plundrade Hollywood av Rydell och Sundberg.

Sharing is caring - både när det gäller musik och, som här, godis

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *