Efter sol faller regn

Långmorgon med kaffe, musik och vila. Jag är ensam hemma eftersom min vän är på jobbet. Vi åt lite paj och sallad igår och delade en flaska vin. Det blev inte så sent eftersom jag var nere här redan strax efter kvart över sex. Det går snabbt med X2000, men usch vad åksjuk jag känner mig på de där gungiga snabbtågen.

Hade sett fram mot en långpromenad idag och sedan lite shopping inne i city. Men just nu har jag ingen lust att gå ut alls, det REGNAR! Minns senast jag var här, i slutet av juli när vi var nere på Iron Maiden-konserten. Då var det sol och jag tog en massa foton på blommorna i trädgården och Hammarkullen i sol.

Regnig dag i Hammarkullen

Sommar och sol i Hammarkullen

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *