Säg nu inte att dom har rätt också!

Jag gillar inte att gå upp tidigt som ni vet. Tycker egentligen att de där åtta timmarna man ska sova helst ska ligga mellan klockan 02.00 och 10.00.

Alla morgonpigga typer tjatar alltid om hur mycket man får gjort om man kliver upp i ottan. Jag har väl aldrig riktigt trott på det där, de går ju för sjutton och lägger sig innan jag ens riktigt kommit igång med min dag.

Men idag vaknade jag tidigt, till och med innan klockan ringde, för att fixa till en mängd saker som jag måste ha klart innan jag åker till jobbet. Jag är klar med allt nu, har druckit kaffe och sitter bara och tar det lugnt medan jag tittar på min lilla katt som bedriver krig mot en papperskasse. Vem som vinner är en tolkningsfråga, men lilla Ferdinand är knappast någon surrender*. Han ger sig aldrig!

*No surrender med Bruce Springsteen finns på min Spotifylista Krakas bloggmusik.

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Säg nu inte att dom har rätt också!

  1. M. skriver:

    Har heller aldrig fattat det där med hur mycket man hinner om man går upp i ottan….OM jag går upp tidigt har jag ändå en startsträcka på några timmar innan jag riktigt är vaken och kan sätta igång.
    På kvällen och natten däremot DÅ är jag effektiv 🙂

  2. Lilla Lobelia skriver:

    Jag tillhör samma släkte som föregående talare. Spelar ju ingen roll vilken tid på dygnet man gör saker, men SYNEN är väldigt olika – folk som får saker gjorda mellan 05 och 07 är sååå duktiga, medans vi som får ett ryck att städa alla köksskåp mellan 22 och 00 ändå ses som ’nattsuddare’…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *