I en annan del av mellansverige

Nu när jag äntligen sagt upp mig gäller det ju att planera för framtiden, i alla fall för den närmaste tiden. Därför har jag idag gjort en utflykt till en annan stad i mellansverige för att söka jobb. Jag behöver lite miljöombyte på jobbfronten och lite mindre ruschigt än på ett storstadssjukhus. Jag behöver ha lite krafter över till annat än arbete, krafter till studier, förtroendeuppdrag och renovering. Så därför ska jag jobba på ett mindre sjukhus det närmaste året. 🙂

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

4 svar på I en annan del av mellansverige

 1. Lena skriver:

  Så du ska flytta till Köping? Vaaa?

 2. Kraka skriver:

  Här ska inte flyttas någonstans! Alla behöver inte kunna GÅ till jobbet som vissa andra… 🙂

 3. Maria skriver:

  Mån tro till min gamla hemstad????

 4. Kraka skriver:

  Nej, det är inte riktigt rätt stad. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *