Hur blev det med lördan då?

Till sist gav vi oss av efter långmorgon i lugn och ro. Tog spårvagnen till Haga och gick först ner till Feskekörka. På vägen dit hittade jag en bokhandel med en massa engelskspråkiga böcker och kunde förstås inte låta bli att utöka mitt bokbestånd med ytterligare en bok.

I Feskekörka tittade vi på massor av spännande fiskar och läckra maträtter. Men det var inte dags för mat redan då så vi tittade bara. Istället gick vi upp till Hagakyrkan för att lyssna på en konsert med Sånger om havet. Det var Jonas Olofsson, tenor, och Björn Johansson,piano, som framförde den rad olika sånger och musikstycken med anknytning till havet.

Efter konserten gick vi ner till butikerna i Haga och tittade på både det ena och det andra. Jag hittade en kjol som jag köpte. Men vid 16.00 stängde man ju så då gick vi vidare för lite fönstershopping och hamnade så småningom på Fröken Olsons café. Vi åt varsin panini med mozzarella och drack lite vin.

Nu var det dags att ta spårvagnen hem för att åter hamna framför TV:n och se Melodifestivalen. Den här kvällen fanns det ovanligt många bra låtar, annars tycker jag att man oftast lyckats leta fram årets sämsta låtar till de där musiktävlingarna…

Medan vi tittade på Melodifestivalen, Brottskod försvunnen och ytterligare något program åt vi räkor, aioli, barkis och drack ett italienskt, vitt vin. En mycket trevlig dag och kväll!

Skulptur utanför Feskekörka i Göteborg

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hur blev det med lördan då?

  1. Singelpappan skriver:

    Läser att du haft en toppen-helg! Så härligt! 🙂

  2. Snorkfröken. skriver:

    Här är det livsnjuteri på hög nivå som vanligt =)
    Bra det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *