Lång dag slutade i TV-soffan

Det var skönt att komma hem igår kväll efter en dag inne i stan. Vi hann ju med att promenera runt en hel del, dricka både kaffe och vin och till sis,t innan vi åkte hem, fick jag syn på en klänning genom ett fönster. Vi hade varit inne i ett otal affärer för att leta efter kläder till den planerade middagen i Paris. Men ingenstans fanns det något som kändes rätt.

Jag fick i alla fall syn på den här klänningen genom fönstret, men antog att det redan var stängt eftersom klockan var över sju. Men när jag flyttade mig lite till vänster så öppnade sig dörren.

När stänger ni frågade jag? Nu sa hon i affären och tillade att hon hade lite bråttom just ikväll. Men jag frågade om jag kunde få prova kläningen och det fick jag om jag skyndade mig. Den var precis min stil! Aldrig har jag väl köpt ett plagg så snabbt och varit så nöjd.

Sedan tog vi spårvagnen hem och min vän ställde in den förberedda maten i ugnen. Vi hann precis sätta oss ner innan Så ska det låta började.

Mycket god middag framför TV:n en fredagkväll

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lång dag slutade i TV-soffan

  1. mariasharmoni skriver:

    Tusen tack för gratulationerna!!
    ( Ja, jag har återuppstått i en blogg 🙂 Hade så mycket att skriva om i och med starten i skolan…)

    Trevligt för dej att vara på resande fot!

    Kram

  2. Pingback: Ingen impuls, men impulsivt | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *